2013. október 2., szerda

o/



Üdv virtuális űrhajós Olvasóim!

Eme helyet, Nektek, EVE szerelmeseknek szerkesztem. Itt csak és kizárólag EVE érdekességeket, híreket fogtok találni, amit magam szemezgetek Nektek az internet gigantikus könyvtárából.

Az első könyv, amit bemutatnék az az ISK (Ipari Segédlet) minden űrben bolyongó hollandinak. Ezt a nagyszerű alkotást Laci és Mermalior több mint 4 éve szerkesztik az EVE Online rajongóinak. Azok akik rajtuk kívül érintve voltak a könyv létrejöttében, a könyv hátsó felében név szerint szerepelnek. Köszönöm a nevükben is a fáradságos munkájukat!

Az eve-online.hu a magyar űrhajósok mos eisley-ja. Itt szinte mindent megtaláltok, ami az eve-hez kapcsolódik, igaz nem túl aktívak jelenleg a szerkesztők és a fórum se épp a legpörgősebb, de ott van, tessék használni.

2 megjegyzés:

  1. Az eve-online.hu aktív és önzetlen tagjainak semmi köze az ISK-hoz. Ellenben Laci és Mermalior több mint 4 éve szerkesztik az ISK könyveket. Azok akik rajtuk kívül érintve voltak a könyvek létrejöttében, a könyvek hátsó felében név szerint szerepelnek.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a helyesbítést, korrigálni fogom a bejegyzést! Fly safe...

    VálaszTörlés